Think About It...

2010-02-28, 01:09:33 / Kategori: Hissa / Dissa


Converse.
Snyggt i sommar, snyggt på vintern. Finns i alla olika färger och modeller. Converse är helt rätt!


Ed Hardy.
Vad fan finns det att säga? Titta på kläderna så ser ni! ( Gå in på http://edhardyshop.com/ )








Slitet hår.
Just nu ser mitt hår nästan ut så som på bilden. Fast inte lika mycket. Men det är hemskt med klyvna toppar. Jag måste börja använda värmeskydd när jag plattar håret men orkar aldrig och glömmer att köpa nytt alltid.
Men ska gå och klippa mig snart (och få lite skäll av frisören över att jag inte använder värmeskydd) och gå rakavägen till Kicks och uppdatera mina hårvårdsprodukter.


I am always tired because I become a superhero at night

2010-02-27, 23:52:30 / Kategori: My Life
Idag har jag sovit ut. Spökboll hela natten i fredags, hem sov typ 4h sen vare upp o festa o sen hem o sova ut hela dan idag. Så grymt skönt att sova ibland. Eller inte ibland, typ alltid! Varedag efter skolan åker jag oftast hem och slumrar i 1h lr något sånt. Det är mysigt.

Tittar just nu på På Smällen. Dålig, har inte ens haft lust att följa den... Jag vill Super Sugen. Det är typ en av de bästa komedier som finns! :)

Men ja.. ska nog fortsätta o titta på filmen o göra lite citron vatten. Fan jag har typ blivit beroende av det på senaste tiden, gaalet. Prutt.



10 Things I Hate About You

2010-02-27, 20:01:41 / Kategori: Movies
Just tittat klart på 10 orsaker att hata dig. Fyfan vad grym filmen är egentligen!
Och Heath Ledger där alltså.. ouff.



I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car. I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme.
I hate it, I hate the way you're always right. I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around, and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you.
Not even close, not even a little bit,
not even at all.


Ball of Death!

2010-02-24, 23:13:11 / Kategori: My Life

Måste bara lägga upp det här klippet. Ibörjan då jag tittade på videos med en eller två åkare var det jävligt coolt. Helt plötsligt blev det sjukt äckligt med.. vad är det.. sex eller fler åkare. Om en ramlar så ramlar resten.. äe fyfan!


I've been working real hard for just one reason. I've been waiting all year for just one season.

2010-02-24, 21:55:05 / Kategori: My Life
Idag har varit en lugn dag. Var och tittade på dansarnas slutproduktion på Dieselverkstaden.
Drog sen hem och sov lite.

Imorgon ska jag på spökboll i min skola. Vi är flera lag från olika klasser som fått anmäla sig till spökboll. Den kommer börja på natten mellan tors-fre kl 00:00 och pågå framtill 5-6 på morgonen har jag för mig. Så måste tagga till imorgon med massa energidrycker och godis så man får en massa sockerkickar och piggnar till. För att kunna anmäla sig behövde man också ett 'tema' till sitt lag som alla ska klä ut sig till. Vårat lag blir då 'gangster/ghetto boys' så vi kommer då springa omkring på spökbollen med stora hoodies, kepor, bling bling, grillz (folie på tänderna) och mjukisar och sist men inte minst ett jävla kaxigt och stöddig attityd. Woila! Då är vi riktiga gangsters, haha! Vi är sju i vårat lag + Jennifer som är en 'reserv' typ.
Eftersom vi slutar klockan ca 6 på morgonen och skolan skulle börja i vanliga fall klockan 8 så är alla lektioner på fredag inställda. Awesome! Så ska sova ut på fredag på dagen då.
Hörde även att det fanns något 'vilorum' på spökbollen där folk kan få slagga om de blir allt för trötta. Jag ska försöka att hålla mig därifrån så det blir en hel jävla del kaffe och Red Bull/Monster för min del! Men det kommer säkert bli jättekul. Men jag kanske inte hinner uppdatera imorgon för det blir sova efter skolan och sen dra vid.. 9-10 typ. Just so you guys know.

Btw så tittade solen fram idag. Ett tecken på att snön kanske smälter snart och SL börjar fungera korrekt och värmen kommer? Mmmm, jag hoppas det! Puss!



Älskade Stockholm på sommaren. <3


Eyes on fire

2010-02-23, 23:11:13 / Kategori: Get some inspiration

Jag har funderat ett tag på om det är värt att köpa färgade linser. De är endå rätt dyra och man måste ha linsvättska och behållare och hela skiten. Och hur länge håller ett par?? Jag hittade på fargadelinser.se några fina.
De kostar 199:- st för linserna. Sen kostar linsvättskan ca 100kr och sen linsbehållare ca 20kr. så de blir uppåt 300kr. Vet inte om de är värt det för tänk om de ser jätte fake ut, då kommer man ju inte att använda dem något mer. Svårt... hm..

De här är iallafall färgerna jag skulle vilja ha och se hur de ser ut på mig. (för er som inte vet har jag bruna ögon)
Det är så fint med brunt/svart hår till mörkblåa och mörkgröna ögon!
Samma sak med blondiner med bruna ögon. fin fint!





Baby there's no other superstar

2010-02-23, 22:19:26 / Kategori: Music
Vi alla har väl hört Lady Gagas låt Paparazzi. Sjuktbra och videon är väldigt cool. Men... en sak jag upptäckte för några dagar sen var att när jag gick in på youtube och sökte på hennes video kom den officiella videon upp.
Den är alltså väldigt förkortad när man ser den på MTV. Den är egentligen hela 7.46min lång!

I början på videon är det som en film typ. För videon brukar annars börja med att Lady Gaga ligger på marken död och sen kommer hon ut från en limo och sätter sig i en rullstol. Men hur fan hamnade hon i rullskol? Det får man veta om man ser hela videon. Och en annan sak som jag märkte var att mannen hon förgiftar i slutet i soffan, det är ingen mindre än vår kära Alexander Skarsgård! ( <3 ) Man får se mycket mer av honom i början av klipper och inte nog med det hörrni. Ni får även höra Lady Gaga prata svenska. Hon är inte direkt den bästa man hört men hon försöker verkligen! Och Skarsgård är ju snygg som vanligt. Så titta på hela klippet här.
Jag gillade låten ibörjan, men nu älskar jag den pga videon!


Today was a good day

2010-02-22, 21:34:32 / Kategori: My Life
Tjenisar! Sitter och tittar på Disney Channel just nu (såklart?). Idag började det med att jag skulle till skolan, tog ut en liten sovmorgon och sköll på SL. Drog till skolan (lite stul vare med bussar och tbanor men jag kom fram tillslut), hade matte, drog hem efter det (då gick bussarna och tbanorna som de skulle) och sen drog jag och träffa Natta i forum (tack) för att jag iinte kunde vara hemma eftersom vi hade visning idag.
   Köpte mig ett par jeans. Tänkte prova om det är lite varmare än leggins (fast då har ja såklart tights under jeansen). Är inte direkt en jeans människa men någongång ska man väl ha på sig det. Alla mina gamla är antingen trashade eller jättefula.
De trashade blir snygga till våren/sommaren. Men just nu är det för kallt med håliga jeans. 199 spänn bara. Jävligt billigt faktiskt för ett par rätt så snygga jeans.
Köpte sen en svart vanlig midjekjol också, kan behövas det. Sen blev det ett par leggins med spets typ. Väldigt söta med lackleggins under.




Sen ringde mammi och frågade om ja ville ha skjuss hem så åkte hem då. Så är hemma nu och ska lägga mig och se film strax. Funderar på Lords of Dogtown eller någon annan mysig film. Baj baj!

Please me, show me how it's done. Tease me, you are the one

2010-02-22, 00:02:45 / Kategori: Music

MTV World Stage just nu spelar Muse live. Muse måste seriöst vara ett av Guds verk. Typ "På åttonde dagen skapade Gud Muse". Eller något sånt :)
Alla deras låtar faktnar på hjärnan och har inte hört en enda dålig låt med Muse. Men för några dagar senare gick jag in på Spotify och gick in på Muse's top lista och såg att en av deras nya låtar som jag inte hört ännu ligger 3a.
Jag börjar lyssna och det låter verkligen inte som Muse. Det är lite hiphop/RnB/baladrockigt aktigt sound typ.
Blev lite besviken först o tyckte inte så mycket om den. Men hörde den nyss live på MTV och den är inte så dålig endå. Sitter o lyssnar på den på Spotify nu (det är reklam på TVn) och den är ju ganska skön av sig. Lite coolt att de gör en låt som inte direkt är "dom". Jag gillar't! ;)
Men mina favoritlåtar som ni ungdomar måste lyssna på är Plug in baby, Hysteria, Assassin, Supermassive black hole och Map of the promlematique. Lyssna, lyssna, lyssna!






























Plug in baby - Muse. En av favoriterna.'






























Muses 'nya' låt Undisclosed desires. Den är endå ganska bra efter ett tag.




Åh nu spelar dem Hysteria när man snackar om sina favortier. Måste lyssna o njuta nu. Puss!


P.S. I love you

2010-02-21, 20:50:22 / Kategori: Movies

Såg PS. I Love You idag. Har sett den förut och visst är den sorlig och man grät ibland i filmen. Men idag bölade jag igenom hela filmen. Mina ögon är helt röda, svullna och ömma nu för jag grina i 2h i sträck för den jävla filmjäveln. Jag måste typ sitta med isbitar på ögonlocken så svullnaden ska ner.

Men filmen är så jävla fin. Och de irlänska männen i filmen är yummy. Om alla män ser ut sådär i Irland så drar ju jag dit direkt! Men Gerard Butler är ju så sjukt snygg! Ända sen jag såg Phantomen på Operan för första gången så smalt mitt hjärta. Jag brukar vanligtvist inte gilla korthåriga killar , haha.
Men det är ju något speciellt med honom, håll med vafan!


första gången jag såg honom från phantomen på operan.




Lyssna, han sjunger ju som en Gud också!
Åh, detta är min favoritfilm. <3



I'll write to you again soon. P.S... Guess what?


Hell is a teenage girl.

2010-02-20, 22:49:59 / Kategori: Movies

Såg Jennifers Body idag. Den skulle vara skräck och jag som hatar skräck var lite rädd att se den först, men efter ett tag så märkte jag att den inte alls var läskig utan bara jävligt spännande. Det var verkligen en sjukt bra film! Rekomenderar den hårt. Plus att Megan Fox är med och hon är ju skönheten själv (efter Angelina Jolie dåra) haha. :)






" No! If you kill him, you'll have to kill me too. "

2010-02-20, 22:40:28 / Kategori: My Life

Idag vaknade jag och Natta vid 11 tiden ungefär. Jag satte på TVn och där går Pocahontas 2. Jag har alltid lovat mig själv att jag aldrig ska se tvåan eftersom Pocahontas lämnar John Smith som är bland det snyggaste som finns, haha! Men filmen hade gått halvvägs och jag var så nyfiken hur John Smith såg ut i den andra filmen så vi fortsatte att titta. Vi såg till slutet och fyfan vad dålig den var! Pinsamt ju. Jag kunnde höra Walt(er) Disneys snyftningar från himlen.



John Smith <3 Pocahontas forever.




Du din långhårige transvestit ska inte förstöra mellan
världens vackraste par, ok!



Sen tittade jag och Natta på Jennifers Body imorse. Efter det drog Natta och familjen kom och firade mig. Fick fina presenter och nästa helg kommer syster upp och ska fira mig lite. Sen om två veckor drar jag nog ner till Göteborg och stannar där under helgen och härjar runt där.

Måste bara påpeka att det måste vara något fel med Melodifestivalen, varför blir det bara dåligare, dåligare och dåligare? Samma med julkalendrarna. Varför? Tillbaka till gamla goda Sunes Jul, Pettson och Fundus Tomtemaskinen och Mysteriet på Greveholm. Tillbaka till Stad i ljus, Främling och Eloise. Haha puss.


Tell me why? why? why?

2010-02-20, 02:36:57 / Kategori: Music


Are you ready to paint a picture?

2010-02-20, 00:27:56 / Kategori: My Life

Haha, vi sitter just nu och ritar pimpade djur i paint. Sedan visar vi dem för varann och fyfan vad fula dom blir. Vi har gjort Hund, Uggla och Giraff. Här är mina "bidrag" eller vad man ska skriva.
Klicka här så får ni se Nattas.



Super Doggy!


Ugglan Hjalmar


Graffe giraff och Känge känguru


Happy Birthday, so make a wish...

2010-02-19, 20:19:48 / Kategori: My Life
Åh vad mysigt det är att fylla år ibland. Har fått en massa sms, samtal, kommentarer på facebook och bilddagboken med massa grattis. Så fina vänner jag har. Skulle inte byta ut dom mot ens 100milj kr.

Jag sitter hemma hos mig med Natta och vi lyssnar på Lejonkung låtar. Senare ikväll blir det att titta på Prinsessan och Grodan och kanske Upp och Natta hinner ladda ner den. :)
Seriöst är nog Disney filmer de bästa som finns!!

Jag fick ett jättegulligt halsband av Natti idag med ett kors och blixt på. Jättefin. Har tyvärr inget att fota med. Eller jag orkar inte fota med kameran men kan göra det någon dag. Mammi frågade mig också om jag ville ha hennes present idag eller imorrn och jag föredrar imorn för då kommer hela familjen hit. Vill öppna allt då. :)

Men nu ska jag fortsätta sjunga allsång med Natta. Det blir Disney såklart.
Haha sitter just nu och visar ett klipp för Natta på Botflies. Gå in på youtube och sök på Botfly så får ni själva se.
Men gå in på egenrisk. Jag höll på att kräkas första gången jag såg. Lite creepy sådär, men jag vet att ni är nyfikna så gå in och titta. ;)

Nu ska jag fortsätta fira min födelsedag. Puss!


 


Jag idag när jag fick min tårta. Jag blev glad.